Hava Durumu

UEDAŞ iş başında

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ekipleri enerjinin kesintisiz olarak dağıtımı ve bu hizmetin kaliteli bir şekilde sağlanması amacıyla, şebeke yenilemeye dönük yatırımlarını aralıksız gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2015 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2015 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
UEDAŞ iş başında

UEDAŞ'ın dört ili kapsayan görev alanında planlanan çalışma programı çerçevesinde gece gündüz çalışan elektrik arıza ekipleri tespit ettikleri eksiklikleri giderirken, deformasyona uğrayan hatları da onarıyor. Ayrıca kestirimci bakımla aydınlatma bakım çalışmalarını da gece yarısı saatleri için planlayarak gerçekleştiriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan UEDAŞ elektrik dağıtımının aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaz sezonunu yoğun olarak şebeke yenileme çalışmaları ile geçirdiklerini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, yapılan değerlendirmeler sonucu alınan taleplerin öncelik sırasına göre bakım ve onarım programı kapsamına alındığını belirterek yıpranmış hatların onarımı, yeni tesis çalışmaları ile birlikte havai hatların yer altına alınması işlemlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.
Çalışmalarını ilçe merkeziyle sınırlı tutmadıklarını tüm kırsal mahallerde de benzer çalışmaları gece gündüz demeden yürüttüklerini aktaran Genel Müdür Efe, "Kış gelmeden önce enerji kalitesini artıracak, uzun süreli elektrik kesintilerinin önüne geçmek için tedbirlerimizi alıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sayesinde uzun süreli elektrik kesintilerinin yaşanmamasını hedefliyoruz. Bu amaçla özellikle şehrin değişik yerlerinde yatırım projeleri hayata geçirilmeye başlandı. Enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en az düzeye çekmek için planlı, periyodik bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca 186 numaralı ihbar hattını arayarak talepte bulunan vatandaşların mağduriyetleri gideriliyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.