Hava Durumu

A Milli Takımın aday kadrosu açıklandı

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde 21 Kasım'da Ankara'da İsrail ve 25 Kasım 2015 tarihinde de deplasmanda Bosna Hersek ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Takımının 16 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
A Milli Takımın aday kadrosu açıklandı

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımı, İsrail'in yanı sıra Romanya ve Bosna Hersek ile mücadele edecek. Kadınlar Dünya Şampiyonası ile aynı formatla oynanacak olan turnuvada gruplarını ilk sırada tamamlayacak olan takımlar 2017 yılında Çek Cumhuriyeti'ndeki finallere yükselecek. 9 grupta ikinci sırayı alan ülkelerden en iyi 6 ikinci de şampiyonada mücadele etme hakkını elde edecek. A Milli Kadın Takım'ın aday kadrosu şu şekilde:

"Esra Ural, Lara Sanders, Pınar Demirok (AGÜ), Yasemin Begüm Dalgalar (Adana ASKİ), Şaziye İvegin Üner, Ayşe Cora (Beşiktaş), Safiye Simay Karaman, Kübra İmren Ekşi (BGD), Tilbe Şenyürek, Pelin Derya Bilgiç (Botaş), Olcay Çakır, Tuğçe Canıtez (Fenerbahçe), Bahar Çağlar, Ayşegül Günay, Işıl Alben, Cansu Köksal (Galatasaray)."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.