Hava Durumu

Vali çekti, muhabir dikti!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, fidan dikim etkinliğinde bir muhabir ile yer değiştirerek kameramanlık yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Vali çekti, muhabir dikti!

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Ahir Dağı Milcan bölgesinde "Sonbahar Ağaçlandırma" sezonunun açılışına katılan Vali Güvençer, 2015-2016 yılında kent genelinde 5 milyondan fazla ağaç dikileceğini söyledi.
Ağaç dikimi esnasında bir muhabirin kamerasını alan Vali Güvençer, kendini gazetecilerin yerine koyduğunu ifade ederek bir süre çekim yaptı. Kamera kullanan muhabirin ağaç dikme aşamasını görüntüleyen Vali, diğer gazetecilerle de bir süre sohbet etti. Güvençer, "Ben de kendimi gazetecilerin yerine koydum. Arkadaşımızın bana verdiği cesaretle kamerayı elime aldım. Daha önce hiç kamera kullanmamıştım" dedi.

Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ise ağaçlandırma çalışmalarının tüm bölgede devam ettiğini kaydetti.
2015-2016 yılında Kahramanmaraş genelinde 6 ile 7 milyon arasında ağaç dikileceğini ifade eden Altındaş, "Şu an içerisinde bulunduğumuz alan 600 hektarlık bir saha. Biz bunu iki yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu sene 300 hektarlık bir sahada çalışıyoruz. Dikeceğimiz ağaç adedi 6 ile 7 milyon arasındadır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.