Hava Durumu

İnegölspor'da hesaplar alt üst oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, 12. hafta maçında, grubun alt sıralarında yer alan İzmir temsilcisi Bucaspor'a son dakika golüyle yenilerek kritik bir kayıp veren İnegölspor'da moraller ve hesaplar alt üst oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2015 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2015 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İnegölspor'da hesaplar alt üst oldu

Ligdeki dördüncü yenilgisini alan bordo beyazlılar küme düşme potasının bir üst basamağına kadar indi. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "İyi oynamadık. Maç Bucaspor'un hakkıydı. Hakkıydı demekle olmuyor, biz bir şeyler yapamıyoruz. Bir türlü anlayamıyorum, bir yerde bir şanssızlık var ama olmuyor. Gol atmaya gidiyorsun, atamıyorsun, arkasından gol yiyorsun. Biz atsak belki de tam tersi olacak, galip olacağız. Tebrik ediyorum Bucaspor'u. Play-off'a girmek bile bizim için büyük başarı olur, fakat daha çok maç var. İlk yarının bitmesine 5 maç var. Bu maçlardan puan çıkarmak lazım" dedi.
İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise, "Oyunun geneline baktığınız zaman bazen kesik kesik oynadığımız dönemler oldu. 4. dakikada mağlup başlamak kolay bir iş değil. Bazen oyunu uzun vadede düşünüyorsun, planlama yapıyorsun. Bütün hepsi bozuluyor. İkinci yarı müthiş bir tempoyla 90'ı beklemeyecek kadar baskı kurduğumuz bir oyun. İnanılmaz pozisyonlar var, ama baktığınız zaman sonuca kaybediyorsun. Atamıyorsan yiyorsun, futbol böyle bir oyun. Bazen top çarpar girer, şu olur, bu olur. Karşılığını almak istiyorsan bulduğun pozisyonları değerlendireceksin. Belki hiçbir maçta girmediğim pozisyonlara girdik. Atamıyorsun, saçma sapan bir golle mağlup bitiriyorsun. Sporcuların ikinci yarıdaki mücadelesine bir şey diyemiyorum. Özellikle ikinci yarı çok daha etkili olduk. Demek ki kapasitemiz bu kadar. Gol atmak fedakarlık istiyor. Son pasları veremediğim çok kritik pozisyonlar var. O pasları versek daha farklı bir sonuç ortaya çıkacak. Daha çok çalışıp üzerine katarak gideceğiz. Uzatmalarda yediğimiz golü çıkartma şansımız da yok. Gol öncesi hakemin faulü neden vermediğini eleştirmek istemiyorum, fakat o top gitti gol oldu. Önümüzde 5 maç var, alabileceğimiz azami sonuçları almak istiyoruz. Bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Çıkmamız gerekiyor. Bu durumu ne bu şehir, ne bu yönetim hak ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.