Hava Durumu

Bahçeliye çok sert sözler söyledi!

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli, ülkü ağacına yapışan salyangoz gibi. Her gün Türk adını iğfal ediyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2015 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2015 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bahçeliye çok sert sözler söyledi!

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla seçimden sonra oluşan siyasi atmosferi değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert bir dille eleştiren Yılmaz "Meclisteki görüntüsü ise Ali Baba ve kırk haramilere dönen Bahçeli, hala Türklük adını ağzına alabiliyorsa bu Türklüğe hizmet değil Türk adına karşı her gün iğfal girişimidir. Bahçeli ülkü ağacına yapışan salyangoz gibi. Anlattığı her şey masal ve hikayeden ibaret kıymeti kendinden menkul aciz bir adamdan başka bir şey olmayan bu şahsiyet arkasına sığınıp kendisine siper ettiği Türk İslam Davası adına bir tuzaktan öteye geçmeyen bir anlayışın temsilcisidir" ifadelerini kullandı.

  Türk İslam davasının Bahçeli'nin ağzında kirletildiğini savunan Yılmaz, "Benim en büyük üzüntüm Türk İslam Davasının Anadolu da verdiği 5000 yıllık mücadeleyi de kaleme alıp kitaplaştırmış birisi olarak bu davanın iğreti ve samimiyetsiz ağızlarda kirletilip iğfal edilmesidir. Bu davaya layık olmayan siyasilerin böyle bir davanın arkasına sığınmak sureti ile Türklüğü aşağılamaları ise içler acısı bir durumdur. Bahçeli'nin varlığı artık Türklüğe kurulan en büyük tuzak haline gelmiştir" dedi.

  Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) oy oranını da hatırlatan Yılmaz, "Ne diyor Bahçeli Bozkurtlar oyunları bozuyormuş. Bu nasıl Bozkurt PKK uzantısı senden fazla vekille üstüne senin üstüne çıktı. Sen masal anlatmak yerine millet üzerinde kurduğun işgali sürdürmek yerine ya oradan çekil, ya da ağzına Türklüğü alma. Bahçeli Türk dedikçe bir Türk evladı olarak midem bulanıyor artık. Ben Türküm. Sen ne de, başında durduğun işgal müessesi de beni ve Türk milletini temsil etmiyor. Türk ismini kirletmeye alçaltmaya hakir hale getirmeye, Terör uzantısı siyasilerin arkasına düşürmeye ve ayakları altında çiğnetmeye ne senin ne hakkın var ne de bir başkasının" şeklinde konuştu.

  Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Türk İslam Davası gerek teorisi ve kitap olarak siyasi bir doktrin şeklinde temsil edildiği ve edileceği tek yer Muhafazakar Yükseliş Partisidir. Milletimiz Bahçeli tarafından Türklük ve İslam ülküsüne karşı kurulan her türlü tuzağın farkındadır. Bu oyunu bozacak ve Türk İslam Davası gerçek mecrasın da temsille liyakat bulacaktır"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.