Hava Durumu

Brüksel diken üstünde, organizasyonlar iptal!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de güvenlik gerekçesiyle alarm durumu en üst seviyeye çıkarılırken, metro ulaşıma kapatıldı, büyük organizasyonlar iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2015 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2015 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Brüksel diken üstünde, organizasyonlar iptal!

Paris saldırılarının ardından Avrupa'da güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de güvenlik önlemleri arttırılırken alarm seviyesi de en üst düzeye çıkarıldı. Brüksel'de olası saldırıların önlenmesi için metro ulaşıma kapatılırken vatandaşlara da kalabalık alanlardan uzak durma çağrısı yapıldı. Kriz Masası tarafından yapılan açıklamada, "Halka, alışveriş merkezleri, konserler, toplu taşıma durakları gibi kabalık ortamlardan uzak durmaları çağrısı yapıldı. Açıklamada, metro ağlarının yarına kadar kapalı olacağı ifade edilirken, şehir içi taşımacılık yetkililerinin açıklamasında ise 4 ana metro hattının polisin emrine kadar kapalı kalacağı kaydedildi.

Kriz merkezi, yerel yetkililere büyük organizasyonların iptal edilmesi çağrısında ve vatandaşlara kalabalık alanlardan uzak durmaları uyarısında bulunurken, asker ve polisin kentin çeşitli yerlerine konuşlandırılacağı bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.