Hava Durumu

Gökhan Gönül tartışmanın perde arkasını anlatıyor

Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile yaşadıkları tartışmayı anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gökhan Gönül tartışmanın perde arkasını anlatıyor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin 2. yarısında yaşanan olaylar ise maça damgasını vurdu.

83. dakikasında Fenerbahçeli Lazar Markovic ve Trabzonsporlu Salih Dursun girdikleri ikili mücadele sonrası yerde kaldı ve ikili tartışmaya başladı. Bir anda ortam gerilirken, sarı-lacivertli oyuncu Gökhan Gönül ile Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu da kısa süreli tartışma yaşadı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan Gönül, yaşanan olayı ise şöyle anlattı:

"Birçok kişi sahadaki duruşumu bilir. Yenildiğimiz zaman bile rakip takım oyuncularını ve teknik direktörünü tebrik eden, futbolun bazı sorunlarının çözümü için çabalayan birisiyim. Bir pozisyonda iki oyuncu birbirlerine sert girince rakip takım hocası da kendine ayrılan bölgeyi terk edip bir şeyler söylüyor. Dışarıdan yanlış anlaşılabilir ama ben rakip takım hocasına 'hocam sen yapma bari diyorum' o da 'hadi lan bak işine' diyor. Sadece futbolcular değil, spor adamları da 'futbolu iyileştirmek için şöyle yapmalıyız, böyle yapmalıyız' diyorlar. Bunları söyleyip sahanın içinde de farklı davranmasınlar." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.