Hava Durumu

Timsah'a gülmek haram

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Kritik mücadele seyircisiz oynanırken, Bursaspor sahadan 2-1 yenik ayrılarak sevenlerini üzdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Timsah'a gülmek haram

Son iki karşılaşmadan da yenilgi ile ayrılıp 11. sıraya kadar gerileyen yeşil beyazlılar, düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada bulunan Kayserispor ile kozlarını Atatürk Stadı'nda paylaştı. 


Spor Toto Süper Lig'de bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan ve en son Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 3-1 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, bu sefer Kayserispor'a yenildi. 

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR


1' Hakem Fırat Aydınus düdüğünü çaldı ve maça Bursaspor başlıyor.


3' Sağ kanattan taç atışını kullanan Zeki Yavru topu Diego Biseswar ile buluşturuyor. Diego Biseswar'ın yerden pasında ceza sahasının birkaç metre gerisinden Ömer Bayram'ın gelişine sert şutunda top direğin yanında auta gidiyor.


11' Zeki Yavru'nun kullandığı taç atışında Furkan Özçal topla buluşuyor. Furkan Özçal son çizgiden ceza sahasına ortalıyor fakat kaleci Harun Tekin topu yumruklayarak tehlike bölgesinin dışına gönderiyor.


12' Srdjan Mijailovic'in rakibi Josue'ye yaptığı faul sonrasında hakem Fırat Aydınus sarı kartına başvuruyor.


19' Kayserispor, Derley'in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçiyor.


24' Sol kanattan rakip ceza sahasına sokulan Emre Taşdemir rakibinden şık bir şekilde sıyrılıyor ve yerden pasını ceza sahasına gönderiyor. Bu topu savunmada Mustafa Akbaş karşılamayı başarıyor fakat dönen top ceza sahası dışındaki Josue'nin önünde kalıyor. Kaleyi cepheden gören bir noktadan Josue'nin sol ayağıyla vuruşunda top az farkla auta gidiyor.

 

28' GOOOOLLLL!! Dany Nounkeu'nun kafa golüyle skora denge geliyor. Sol kanattan Balazs Dzsudzsak'ın kornerinde ceza sahası içinde kafayı vuran Dany Nounkeu topu ağlara göndermeyi başarıyor.


32' Avantaja bırakılan pozisyondan sonra oyun durunca hakem Fırat Aydınus Hajime Hosogai'ye sarı kartını gösteriyor. Hajime Hosogai orta alanda rakibi Samba Sow'a sert bir müdahalede bulunmuştu.


43' Sağ kanattan Balazs Dzsudzsak köşe vuruşunu kullanıyor, arka direkte Serdar Aziz kafayı vuruyor ancak top direğin hemen yanından auta gidiyor.


45' Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve takımlar 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına gidiyor.


50' Zeki Yavru'nun golüyle Kayserispor yeniden öne geçiyor.

 

İKİNCİ YARI


46' Hakem düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Kayserispor başlıyor.


49' Rakibi Mustafa Akbaş'a yaptığı faul sonrasında Tomas Necid sarı kart görüyor.


56' Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği Bursaspor cephesinden geliyor. Hafif sakatlığı bulunan Hajime Hosogai kenara gelirken Cristobal Jorquera oyuna dahil oluyor.


64' Ertuğrul Sağlam'ın maça ikinci müdahalesi geliyor. Isaac Cuenca oyuna girerken Miroslav Stoch oyundan alınıyor.


70' Organize gelişen Bursaspor atağında Josue ile girdiği verkaç sonrası topla buluşan Balazs Dzsudzsak ceza sahası içinde son çizgiden içeri çeviriyor, Isaac Cuenca'nın sol ayağıyla gelişine vuruşunda top auta gidiyor.


72' Bursaspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tom De Sutter oyuna dahil olurken Josue oyundan çıkıyor.
 

75' Dany Nounkeu'nun Deniz Türüç'e yatarak müdahalesi sonrasında hakem Fırat Aydınus sarı kartına başvuruyor.


83' Tolunay Kafkas'ın oyuna ikinci müdahalesi bu dakikada oluyor. Aiyegbeni Yakubu oyuna dahil olurken Derley saha kenarına geliyor.


90' 4. hakem tabelayı kaldırıyor ve maçta oynanmamış sürenin 4 dakika olduğunu belirtiyor.


90+4' Hakem maçı bitiren düdüğünü çalıyor.
 

İŞTE İLK 11'LER


BURSASPOR: Harun Tekin, Luis Advincula, Serdar Aziz, Dany Nounkeu, Emre Taşdemir, Hajime Hosogai, Bekir Yılmaz, Miroslav Stoch, Filipe Josue, Balazs Dzsudzsak, Tomas Necid


Yedekler: Mert Günok, Tomas Sivok, Aziz Behich, Isaac Cuenca, Cristobal Jorquera, Sercan Yıldırım, Tom De Sutter


KAYSERİSPOR: Kayacan Erdoğan, Oğulcan Çağlayan, Laryys Mabiala, Mustafa Akbaş, Srdan Mijailoviç, Furkan Özçal, Diego Biseswar, Samba Sow, Vanderley Marinho, Ömer Bayram, Zeki Yavru


Yedekler: Abdulaziz Demircan, Diego Da Silva, Deniz Türüç, Sinan Bakış, Cem Can, Marko Simic, Ayegbeni Yakubu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.