Hava Durumu

Bu kadar rahat hırsız olur mu?

Bağcılar'da güpegündüz bir fabrikaya giren hırsız, iş yerinin güvenlik kamera panosunda kendisini izlemesine rağmen 2 adet laptop bilgisayarla kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bu kadar rahat hırsız olur mu?

Hırsızlığını canlı canlı izleyerek gerçekleştiren hırsız, ardında bıraktığı görüntülerle sırra kadem bastı. 

Olay, Göztepe Mahallesi Bosna Sokak'ta bir ayakkabı fabrikasında 15 Ocak 2016'da saat 13.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, açık bırakılan fabrikanın dış kapısından içeri giren bir şüpheli, iş yerinin muhasebe bölümüne girdi. Burada önce içeriyi kolaçan eden ve kimsenin bulunmamasını fırsat bilen şüpheli, masa üzerindeki iki adet laptop bilgisayarı beraberinde getirdiği siyah bir poşete koyarak iş yerinden ayrıldı. Verilen öğlen arasının ardından büroya gelen personel, bilgisayarların olmadığını fark edince kamera kayıtlarını inceledi. Olayın ortaya çıkması üzerine iş yeri sahibi Murat Karakoç, polisi arayarak şüpheliden şikayetçi oldu. Kayıtlara el koyan polis, açık eşkali tespit edilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Verilen öğlen arasını fırsat bilen şüphelinin iş yerindeki onlarca güvenlik kamerasına rağmen rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekti. Önce güvenlik kamera panosunda kendisini izleyen ve ardından bilgisayarları çalan şüpheli, daha sonra kayıplara karıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.