Hava Durumu

Aşk-ı şehir de Bu evlilik teklifi çok konuşulacak

Aşıklar tarafından 'Aşk-ı Şehir' olarak adlandırılan Eskişehir, sıra dışı ve birbirinden farklı evlilik tekliflerine tanıklık etmeye devam ediyor. Romantizm dolu evlilik tekliflerinin tamamının cevabı ise 'evet' oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2015 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2015 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Aşk-ı şehir de Bu evlilik teklifi çok konuşulacak

Aşıklar, kimi zaman arkadaş yardımı ile kimi zaman da tek başına yaptıkları evlilik teklifleri için özellikle kentin simgesi haline gelen Porsuk Çayı, Hamamyolu Caddesi, Odunpazarı bölgesi gibi işlek ve bilinen noktaları tercih ediyor. Teklifi alanlar kadar oradan geçmekte olan kent halkını da heyecanlandıran birbirinden farklı evlilik teklifleri, her seferinde renkli görüntülere sahne oluyor.

"BURASI ESKİŞEHİR DEĞİL, AŞK-I ŞEHİR"
Bu tekliflerin son örneğine ise geçtiğimiz gün Hamamyolu Caddesi'nde şahit olundu. 7 ay önce tanıştığı kız arkadaşı Sibel Akbaş'ı "Nişana gidiyoruz" diyerek kandıran Mehmet Tunca isimli genç, hayatını birleştireceği sevgilisini Hamamyolu Caddesi'ne getirdi. Bu sırada arkadaşlarının yardımıyla hazırlanan çok sayıda meşale ateşe verildi. Bunu görür görmez şaşıran Sibel Akbaş'ın şaşkınlığı, 7 metre uzunluğundaki pankarta yazılı olan "Benimle evlenir misin ömrüm" yazısını görünce ikiye katlandı. Pankartın önünde diz çöküp teklifini yineleyen Mehmet Tunca, "evet" yanıtını aldı.

Duygularını ilk olarak İHA'yla paylaşan mutlu çiftten Sibel Akbaş, "Çok şaşırdım. Biz sözde nişana gidiyorduk. Şu anda şoktayım ne anlatacağımı bilmiyorum" dedi.
Mehmet Tunca ise duygularını şöyle ifade etti: "Aşk-ı Şehir burası. Sevmek, yürekten sevmek böyle bir şey. Sonuna kadar, ölümüne kadar seviyorum. Burası Eskişehir değil, Aşk-ı Şehir."

SAHTE İMZA GÜNÜ DÜZENLEYİP EVLENME TEKLİFİ YAPMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde yine Eskişehir'de yaşayan Erman Çelik isimli genç, 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir şekilde evlenme teklifi yapmıştı. Kendini yaşlandırma makyajıyla yazar olarak tanıtan Erman Çelik, Adalar sahil şeridinde bir kitap evinin önüne stant kurarak sahte imza günü düzenlemiş ve kız arkadaşı Ayşegül Uysal'a imzaladığı kitabın içine koyduğu tek taş yüzükle sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Sıra dışı evlilik teklifine imza atan Çelik'in mutluluğu Uysal'ın "evet" yanıtının ardından ikiye katlanmıştı.

TEKLİFLERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: PORSUK ÇAYI
Hemen hemen her hafta sonu evlilik tekliflerine sahne olan Porsuk Çayı, 9 Haziran günü de unutulmaz bir evlilik teklifine tanıklık etmişti. Şırnak'ta vatani görevini yapan ve teskere almasına 4 ay kala memleketi Eskişehir'e izne gelen 24 yaşındaki Buğra Uslu, yakın arkadaşları ile birlikte kız arkadaşı 22 yaşındaki Emine Balcı'ya gondol üzerinde evlenme teklifi planı yapmıştı. İki sevgili, Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait bir gondolla yaptıkları gezinti esnasında, köprü üzerinde Buğra Uslu'nun arkadaşları tarafından "Benimle evlenir misin?" yazılı afiş açılmış ve meşaleler yakılarak renkli görüntüler oluşturulmuştu. Bu durumu görerek şaşıran Emine Balcı, erkek arkadaşının romantizm dolu evlenme teklifine "evet" yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.