Hava Durumu

Otomobilin kapısını açık bırakmayın!

Ümraniye'de kapısı açık unutulan otomobile giren 2 şüpheli çocuk, araçtaki üç çeyrek altın ve bir miktar parayla kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Otomobilin kapısını açık bırakmayın!

Olay anı ve ardından yaşananlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Dudullu'da dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz tespit edilemeyen 2 çocuk, sokak üzerinde bulunan 22 NE 870 plakalı bir otomobilin yanından geçerken kapılarının açık unutulduğunu fark etti. Bunun üzerine şüpheli 2 çocuk, açık olan araç kapısından otomobile bindi. Ardından aracın içini kolaçan eden iki şüpheli çocuk, otomobilde bırakılan bir miktar altın ile bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı.

ARAÇ SAHİBİ SON ANDA FARK ETSE DE YETİŞEMEDİ
Olup biteni son anda fark eden araç sahibi Süleyman Gönen'in kardeşi, kaçan çocukları yakalamak için peşlerinden koştu, ancak iki şüpheli çoktan izlerini kaybettirdi.
Öte yandan yaşanan bu anlar çevredeki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Süleyman Gönen, "Aracım park halindeyken kapılarını kilitlemeyi unutmuşum, dalgınlığıma gelmiş. Yaşları 12-13 arasında değişen çocuklar arabanın kilitlenmediğini fark ediyorlar. 3 tane çeyrek altın, 60 lira parayı çalıyorlar. Arkalarından koştuk, fakat yakalayamadık. Yetkililerden yardımcı olmalarını bulunmalarını istiyorum. Şikayetçiyim" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.