Hava Durumu

Uyuşturucu operasyonuna 'Vicdan' dur dedi

Manisa'nın Kula ilçesinde Jandarma tarafından durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajında salamura yaprak şişesinin içine gizlenmiş 1,7 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gizlenen esrar, 'Vicdan' isimli uyuşturucu madde arama köpeği tarafından bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uyuşturucu operasyonuna 'Vicdan' dur dedi

Kula İlçe Jandarma ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı yönünde alınan istihbarat sonrasında harekete geçen ekipler Kula'nın Esenyazı Mahallesi kavşağı yakınlarında kontrol noktası oluşturdu. Otomobil, TIR ve yolcu otobüsleri üzerinde Jandarma Uyuşturucu Madde Arama Köpeği 'Vicdan' ile arama yapan Kula İlçe Jandarma Ekipleri ile Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada salamura yaprak şişesi içerisine gizlenmiş halde yaklaşık 1,7 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Esrar maddesine el koyan ekipler kutunun sahibi olan L.Ö. isimli şahsı gözaltına aldı. L.Ö., Kula Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılarak, yapılan soruşturmanın ardından tutuklanarak Kula Cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.