Hava Durumu

Altıparmak ve Heykel trafiğe kapatılacak mı?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Meclisi'nde Altıparmak ve Heykel trafiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2015 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2015 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Altıparmak ve Heykel trafiğe kapatılacak mı?

Başkan Altepe, MHP'li meclis üyesi İhsan Bilgili'nin Heykel'in araç trafiğine kapatılması ve Altıparmak trafiğinin yer altına alınması önerisine esprili yanıt verdi.

BURSA, NASIL SAKİN ŞEHİR OLACAK?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehirde trafiği yavaşlatmaya çalıştıklarını ifade ederken, "Her yıl 50 bin nüfus artıyor. 10 sene önce 300 bin araç vardı. 1 milyona dayandı. Herkes arabayla gitmeye çalışıyor. Yol, kavşak yapıyoruz. Bursaray olmasaydı daha vahim olurdu. Bir vagona bin 100 kişi biniyor. 700 küçük araç yapıyor. Çevre yolu olmasaydı her gün 40 bin araç şehir merkezinden geçecekti. Sakin şehir hedefimiz. Ancak nasıl yapacağız, onu araştırıyoruz" dedi.

Öte yandan MHP'li meclis üyesi İhsan Bilgili'nin Heykel'in araç trafiğine kapatılması ve Altıparmak trafiğinin yer altına alınması önerisine ise Başkan Altepe, "Herkes söylüyor, nasıl yapacağız. 3,5 sene sonra seçim var. Altıparmağı çözünce bana getir" diye espri yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.