Hava Durumu

Trabzon'da kırsal mahalle sorunları bitiyor

Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Trabzon'un kırsal mahallelerinin alt yapı ve içme suyu sorunlarına son vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Trabzon'da kırsal mahalle sorunları bitiyor

Maçka ilçesinin Kaynarca Mahallesi'nin yıllardır çözüm bekleyen içme suyu sorunu TİSKİ tarafından ortadan kaldırılıyor. Kaynarca'nın su derdine son vermek için hazırlanan proje kapsamında gerçekleştirilen ihale neticesinde Ağustos ayında yapımına başlanılan çalışmalar hızla sürdürülüyor. 1 adet su alma yapısı, 1 adet 100 tonluk depo, 9 adet BKV ve 22 adet ayrım rögarı yapılmakta olan çalışmalar kapsamında Kaynarca'nın su derdine son vermek için 20 bin metrelik şebeke döşeniyor. Söz konusu projenin 2016 yılı başında tamamlanmasıyla Kaynarca'nın yıllardır var olan içme suyu problemi tarihe karışmış olacak.


TİSKİ'nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da alt yapı ve içme suyu problemi bırakmamak hedefinde olduklarını ifade ederek, "Bizim hedeflerimiz var. Trabzon'umuzu ülkemizin en yaşanılabilir şehri yapmak istiyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Trabzon alt yapı ve içme suyu alanında geçmiş yıllarda yeteri kadar hizmet alamamış bir il. Yılların açığını kapatmak için iş başındayız. İnşallah Trabzon'umuzun hiçbir tarafında içme suyu ve altyapı problemi bırakmayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.