Hava Durumu

Kuşların görsel dansı büyüledi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde toplu halde uçan yüzlerce sığırcık, görsel şölen oluşturdu. Kuş kovucu ürünler satın alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2015 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kuşların görsel dansı büyüledi

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Yenikent Mahallesi yakınlarında görülen yüzlerce sığırcık ilgi odağı oldu. Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinde uçan sığırcık kuşları oldukça ilginç görüntüler oluştururken, uyum içinde yaptıkları dans ile görenleri adeta büyüledi.

Plastik kuşkonmaz dikeni önlemi alınan ilçede , kuşların getirdiği kirlilikten etkilenmemek açısından kuşlara zarar vermeyen kuş kovucu ürünler satın alındı. Kuş kovucu tel ürünlerinden memnun kalan semt sakinleri görsel şöleni izlemekle yetindi.

Gökyüzünde aynı anda hareket eden ve adeta görsel bir şölen oluşturan sığırcık kuşları, hızlı hareketleri ve ani dönüş yaparak uçmaya devam ettiler. Yerleşim yerlerinin uzak bölgelerinde uçmayı tercih eden kuşlar daha sonra yine toplu bir şekilde hareket ederek gözden kayboldular. Bu anlara şahit olan vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak kuşların büyüleyici dansını an ve an kaydetti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.