Hava Durumu

İnsanlık ölmemiş dedirten görüntü...

Manisa'da halk otobüsü şoförü Murat Uysal'ın, yaşlı bir engellinin otobüse binmesine yardıma etmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İnsanlık ölmemiş dedirten görüntü...

düşmeyecek şekilde yerleştirdi. Yaşlı engellinin yolculuğunun bitmesinin ardından ise Uysal, yolcunun otobüsten inmesine de yardım etti.

Görüntüleri izleyen S.S 155 Nolu Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı, Uysal'ı makamında kabul ederek teşekkür etti. Akatmacı otobüs şoförlerinin büyük çoğunluğunun işlerini severek yaptıklarını belirterek, "Engellilere yardım etmeleri, yaşlı amcalara yardım etmeleri davranış olarak çok iyileri var. Bunlardan bir tanesi de geçen hafta yaşandı. Şoför arkadaşımızı örnek davranışı için kutluyoruz. Davranış olarak çok iyi" dedi. Vatandaşlardan hoşgörü beklediklerini söyleyen otobüs şoförü Murat Uysal ise şunları söyledi:

"Durak harici durmamalarını, küfürlü hitap etmemelerini, arabada sesli konuşmamalarını, birbirlerini rahatsız etmemelerini, sadece duyarlılık bekliyoruz. Yeri geldiğinde 'Kartım yok. Şuraya para verdim' dediklerinde yolda bırakmıyoruz. Gece 12 yağmur yağıyor 'Abi ben şuraya gidecektim' güzergahım dışı dönüşte kendim bırakırım. Kendi özel taksimizle bıraktığımız da oldu. Mağdur etmiyoruz. Bunlara karşılık da vatandaşlarımızdan hoş görü bekliyoruz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.