Hava Durumu

Koşu yarışında gözyaşlarını tutamadılar

Kayseri'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk'ü Anma Koşusu'nda, dereceye giremeyen kız öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Koşu yarışında gözyaşlarını tutamadılar

Kayseri'de, her yıl geleneksel olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk'ü Anma Koşusu, 4 kategoride bu sene de düzenlendi. Küçük kızlar bin metre, küçük erkekler bin 500 metre, yıldız kızlar 2 bin metre ve yıldız erkekler 3 bin metre olarak 4 kategoride düzenlenen yarışma öncesinde, koşunun yapılacağı alanda güvenlik önlemleri alındı. Koşunun yapılacağı parkura bağlanan yollar trafiğe kapatılırken, ambulans da hazır bekletildi.

Yarışmanın başlamasıyla beraber, küçük kızlar bin metre parkurunda koşan öğrenciler, birinci olmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sona ermesiyle beraber, bitiş çizgisine giren ilk on öğrenci mutluluk yaşarken, dereceye giremeyen kız öğrencilerde arkadaşlarına sarılarak ağladı. Küçük erkekler bin 500 metre koşusunda yarışan bazı öğrencilerde, parkuru bitirmeden fenalık geçirdi. Ambulansta tedavi altına alınan öğrenciler, tedavilerinin ardından diğer yarışları izledi. Bitiş çizgisine ulaşan bazı öğrencilerde, yorgunluğunu yere uzanarak atmaya çalıştı.

Düzenlenen Atatürk'ü Anma Koşusu, dereceye giren öğrencilere kupalarının verilmesiyle sona erdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.