Hava Durumu

Avrupa üçüncüsünden Ökkeş Demir'e ziyaret

Ermenistan'da düzenlenen taekwondo Avrupa şampiyonasında üçüncü olarak şehre dönen Ayşegül Gökkaya Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Avrupa üçüncüsünden Ökkeş Demir'e ziyaret

Ermenistan'ın Erivan şehrinde düzenlenen İşitme Engelliler 1. Avrupa Mücadele Sporları müsabakalarında Taekwondo Milli Takımı sporcularından Gaziantepli Ayşegül Gökkaya bronz madalya elde ederek döndü. Makamında İl Müdürü Demir'i ziyaret eden Gökkaya, hedefinin Olimpiyat yarışları olduğunu söyledi. Gökkaya, "Bu şampiyonadan üçüncü olarak döndüm. İlerleyen günlerde daha azimli ve hırslı çalışmalar yaparak hedefim olan olimpiyatlara katılmak istiyorum. Bunun için elim gelenin fazlasını yapmaya hazırım" diye konuştu.
Gökkaya'yı tebrik eden İl Müdürü Demir ise, "Bu başarılar Gaziantep'in her köşesinin ciddi ve başarılı bir sporcu potansiyelinin olduğunun göstergesidir. Bizler bu gençler sonuna kadar destek olup Avrupa başarısı ile sınırlı kalmayıp olimpiyat başarıları getirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Çünkü her sporcu bizim için değerlidir. Ayşegül'ün başarısına katkı sağlayan herkesi gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.