Hava Durumu

Cem Yılmaz yine kahkahalara boğdu

Cem Yılmaz, merakla beklenen filmi Ali Baba ve 7 Cüceler'in gösterimi için Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi'ne geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2015 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2015 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cem Yılmaz yine kahkahalara boğdu

Film gösteriminden önce bir konuşma yapan Cem Yılmaz, esprileriyle yine salondakileri güldürdü.  ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ve 2014 yılı içerisinde ICSC tarafından perakendenin Oscar'ı olan Solal Pazarlama Ödülünü alan Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir'deki öncü aktivitelerine devam ediyor. Sinemaseverler, Cem Yılmaz'ın 13 Kasım'da vizyona giren ve merakla beklenen filmi Ali Baba ve 7 Cüceler'i oyuncu kadrosuyla birlikte Espark Alışveriş Merkezi'nde izledi. Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz'ın filmografisini hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler filminde yine ilginç bir hikaye yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz'a, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.

"AMACIMIZ KİMİN, KİMLERİN AKILLI TELEFONU VAR ONU GÖRMEK"
Filmin Eskişehir gösterimine katılan Cem Yılmaz ve oyuncular, Eskişehirli sinemaseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Film gösterimi öncesinde konuşan Cem Yılmaz, Eskişehir denilmesine rağmen hiç eski bir şey göremediğini söyledi. Selfie çubuğu ile fotoğraf çeken bir izleyiciye takılan Yılmaz, "Amacımız şu, gittiğimiz şehirlerde kimlerin akıllı telefonu var, onu görmek" dedi.

"ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA HAYATIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"
Filmle ilgili olarak bilgiler veren ünlü komedyen, "Bir sene önce başladığımız maceranın neticesini izleyeceğiz şimdi. Cuma günü vizyona girdiğinde birçok filmden, birçok sanat eserinden farklı olarak bu kardeşinizin aktivitelerinde biliyorsunuz çok keskin uçlar oluyor, yani muhteşem bir filmde derhal bırak sinemayı falan gibi. Bunlardan hangisi doğru derseniz, bizim için tabii ki çok muhteşem bir şey oldu. Amacımız tabii ki, şaka bir tarafa filmin belli bir amacı var. Çok zor şartlarda hayatımızı sürdürüyoruz yalnız ekonomik anlamda değil ama paylaştığımız elbette ki, zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir tür eğlence anlayışıyla hizmet eden ürünler veriyorum" şeklinde konuştu.

"MÜTEVAZİ BİR FİLM, NE CİVARLARA MAL OLDUĞUNU PERDEDE HİSSEDECEKSİNİZ"
Film izlerken kendilerinin daha fazla güleceğini, seyirci üstünde bunun bir baskıya sebep olamamasını isteyen Cem Yılmaz, "Bugün size bir sıkıntı olmasın, biz daha önce izledik. Şöyle bir sıkıntı olabilir, biz biraz daha fazla güleriz. Çünkü çok seviyoruz filmimizi. Bu size bir baskı olmasın. Mütevazi bir film, aşağı yukarı ne civarlara mal olduğunu zaten perdede hissedeceksiniz" ifadelerine yer verdi.

"SORUN OLURSA FİLMİ CANLANDIRABİLİRİZ"
Eskişehir'in kendilerinde ayrı öneme sahip olduğunu belirten Yılmaz, esprilerine ise devam etti. Salondakilerin avantajlı olduğuna değinen Cem Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:
"Eskişehir'in bizim için çok önemi var. Buradaki genç kitlenin, genç kitleden mana fazla zihni bulanık olmayan, parlak fikirli insanların olduğu yer diye düşünüyoruz. Onun için ilk gidebileceğimiz yerlerden. Sizinle olmayı tercih ettik. Sinemanın perde güzel mi, projeksiyon iyi mi? Bir sorun olursa zaten korkulacak bir şey yok, biz filmi canlandırabiliriz. Burada oynayabiliriz bunun avantajı da var. Mesela diğer salonda Bond oynuyor, öyle bir imkan yok. Beraberce başlayalım çok geç olmadan. İcabında mısır ihtiyacınız olursa bana bir el yapmanız yeterli."

HAYRANLARININ SORULARINI CEVAPLANDIRDI
Bir hayranının "Fotoğraf çektirecek miyiz?" sorusunu cevaplayan ünlü komedyen, "Yok, o bir film süresince bitebilecek bir şey değil. Ben çünkü Eskişehir girişinden beri başladım çektirmeye" dedi. Bir başka hayranı bir televizyon programında Acun Ilıcalı'nın baklava ısmarladığını hatırlatarak, Cem Yılmaz'ın ne ısmarlayacağını sordu. Ünlü komedyen bu soruya, "İşte tüm sinema sanatçılarının aradığı gerçek bir sinemasever" diye cevap verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.