Hava Durumu

Bursaspor Gençlerbirliği ile 69. randevuda

Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacak olan Bursaspor, rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor Gençlerbirliği ile 69. randevuda

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya iyi başlayan iki ekibin mücadelesinde yarın Bursaspor, Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, ligde topladığı 25 puanla 11. sırada yer alırken, kırmızı-siyahlılar ise 22 puanla 15. sırada bulunuyor. Üst sıralara tırmanmak isteyen iki ekibin mücadelesi Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak.

69. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 68 mücadelede yeşil-beyazlı ekip, sahadan 28 kez galibiyetle ayrılırken, Başkent ekibi ise 19 karşılaşmada gülen taraf oldu. 21 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 104 kez havalandırırken, kalesinde ise 79 gol gördü.

DÜDÜK DENİZ ATEŞ BİTNEL'DE
Yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel'in yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Süleyman Özay olacak.

BAŞKENT YOLCULUĞU BUGÜN
Yeşil-beyazlılar, bugün sabah saatlerinde son antrenmanını yapacak ve öğle saatlerinde karayolu ile Ankara'ya gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.