Hava Durumu

Uçak düştü! THY'den şok karar

Türk Hava Yolları (THY) güvenlik nedeniyle Şarm El Şeyh uçuşlarını 16 Kasım tarihine kadar iptal etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2015 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2015 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uçak düştü! THY'den şok karar

Rus Hava Yolu Şirketi Kogalimavia'ya (Metrojet) ait Airbus-A 321 tipi uçak geçtiğimiz günlerde, havalandıktan kısa bir süre sonra 17'si çocuk, 217 yolcu ve 7 mürettebatıyla Mısır'ın Sina Yarımadası yakınlarında düşmüştü. Birçok havayolu şirketi güvenlik nedeniyle Sina Yarımadası üzerinden uçuş yapmayacaklarını duyurmuştu. Güvenlik nedeniyle seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları'ndan da iptallerle ilgili yeni bir açıklama geldi.
Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız, Sharm El Sheikh meydanında ki güvenlik problemi nedeniyle 16 Kasım tarihine kadar seferlerimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir .Yolcularımızın, ortaklığımız ile gerçekleştireceği seferlerde seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" ifadelerine yer verildi.
Türk Hava Yolları ayrıca, Şarm El Şeyh'te bulunan yolcular için de "Mevcut durumda Sharm El Sheikh'te bulunan yolcularımızın tahliyesi için planlamayla ilgili çalışmalar yapılmakta olup, kesinleştiği takdirde paylaşılacaktır" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.