Hava Durumu

Eldemir'den İnce'ye 'tavuk' göndermesi

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük'te yaptığı teşekkür ziyaretleri klapsamında açıklamalarda bulundu. Vekil Eldemir, CHP Milletvekili Muharrem İnce'ye göndermede bulunarak, İnce için Başbakan Davutoğlu'ndan destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Eldemir'den İnce'ye 'tavuk' göndermesi

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Muharrem İnce'nin seçim öncesinde; 'AK parti yüzde 49'u bulur ise, siyaseti bırakır, tavuk beslerim' sözlerine atıfta bulunarak, Başbakan'dan destek istedi.

Eldemir yaptığı açıklamada, "Seçim öncesinde genç çiftçilerimize ve müteşebbislerimize bir takım vaatlerimiz vardı. Ben bu konuda Başbakanımız'dan sadece gençlere değil milletvekillerinin içinden de tarımla uğraşacak, hayvancılık yapacak olanlara bilhassa tavuk çiftliği açmak isteyen milletvekillerine de destek verilmesini istiyorum. Biliyorsunuz CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin seçim öncesinde, 'AK parti yüzde 49'u bulur ise siyaseti bırakırım, tavuk beslerim' sözü vardı. Başbakanımız'dan bu konuda Sayın İnce'ye destek vermesini istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.