Hava Durumu

Sözcü'den Cumhurbaşkanı hakkında alçak manşet!

Bugüne kadar yaptığı ilkesiz ve seviyesiz haberlerle kamuoyunun tepkisini çeken Sözcü, yeni yılda manşetten verdiği "2016 Falınız" haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçakça bir imada bulundu. Gazete, Cumhurbaşkanı'na küfreden ifadelere yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sözcü'den Cumhurbaşkanı hakkında alçak manşet!

Daha önce de yayınladığı haberlerle kamuoyunun tepkisi çeken Sözcü gazetesi manşetten verdiği haberle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Daha önce Erdoğan'a yönelik yayınladığı onlarca hakaret ve iftira içerikli haberler dolayısıyla yargı kararıyla defalarca tazminat ödeyen Sözcüalçakça bir imada bulundu.

Türkiye düşmanlığını yayın politikasında açıkça dışa vuran Sözcü; gazetecilik ve yayıncılık ilkelerinden nasibini almadığını bir kez daha kanıtladı. Gazetenin Erdoğan düşmanlığının ne boyutlara ulaştığını gösteren 1. sayfasından verdiği '2016 Falınız' başlıklı bir bulmaca üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Tepki çeken bulmacanın son satırında 'ÖLRECEP' ifadesine yer verildi. Bizim yazmaktan imtina edeceğimiz ifadeleri kullanan gazete açıkça Cumhurbaşkanı'na küfreden ifadelere yer verdi.

Erdoğan'a hakaret ve küfür etmeyi resmen bir gelenek haline getiren gazetenin bulmacalarına kadar bu kinini yansıtması tepki çekti. İşte o alçak manşet:
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.