Hava Durumu

Şiddet mağduru o çocuklara devlet koruması geldi!

Konya'da, ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının görüntülerinin ortaya çıkması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çocukları koruma altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şiddet mağduru o çocuklara devlet koruması geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamada, bazı gazete ve internet sitelerinde, "Bu kez Konya'da öz anne dehşeti" başlığıyla haberler çıktığı hatırlatılarak şöyle denildi:

"Haberle ilişkin olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Konya İl Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır. Olayla ilgili ilk inceleme sonucu çocuklar anneden alınarak koruma altına alınmıştır. Çocuklar için gereken tüm tedbir ivedilikle alınacaktır. Bakanlık ayrıca dava süreçlerine müdahil olarak gerekli yasal süreci takip edecektir. Ancak görüntülerin hiçbir süzgece tabi tutulmadan yayınlanması şiddet mağduru çocukların psikolojik durumları açısından sorun teşkil etmektedir. Medyamızın bu konuda hassasiyet göstereceğine ve duyarlı davranacağına inanıyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunulur."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.