Hava Durumu

Teröristleri güvenlik güçlerine vermemek için...

HDP'li vekil ve belediye başkanın da aralarında bulunduğu grup teröristleri güvenlik güçlerine vermemek için ağladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Teröristleri güvenlik güçlerine vermemek için...

HDP Şırnak milletvekili Faysal Sarıyıldız ve Cizre Belediye Başkanı Kadir Konur'un da aralarında bulunduğu grup, Şırnak'ın Cizre İlçesindeki bir hücre evinde Özel Harekat tarafından kıstırılan PKK'lı teröristleri kurtarmak için ağladı. 

Görüntülerde HDP'lilerin hücre evine düzenlenen operasyonda yakalanan PKK'lı teröristlerin götürülmemesi için ağlayarak yalvardıkları görülüyor.

DEMİRTAŞ: ATEŞ AÇTILAR

PKK'lı teröristleri savunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre'de, Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın da aralarında bulunduğu gruba ateş açıldığını, canlarını zor kurtardıklarını, 10 yaralıyla birlikte bir evin bodrum katında yardım beklediklerini söyledi.

MECLİS'TE DE FAYSAL SARIYILDIZ GERGİNLİĞİ

HDP ve CHP Grup Başkanvekillerinin HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın Cizre'de üzerine güvenlik güçleri tarafından ateş açıldığı iddiası, TBMM Genel Kurulu'nu karıştırdı. CHP ve HDP'li milletvekillerinin oturuma 1 saat ara verilerek bir hükümet yetkilisinin Genel Kurulu bilgilendirmesini istemesine destek veren HDP'li Meclis Başkanvekili Pervin Buldan'ın oturuma 1 saat ara vermesi sinirleri gerdi. Tartışmalar devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.