Hava Durumu

Hasta adam yardım eli bekliyor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bakıma muhtaç yaşayan Abdullah Necdet Nalıncı (57), kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2015 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2015 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hasta adam yardım eli bekliyor

Sunguroğlu Mahallesi Kardelen Sitesi'ndeki evinde tek başına yaşayan Nalıncı, şeker hastası olması sebebi ile ihtiyaçlarını karşılayamaz bir durumda yaşamını sefalet içinde sürdürüyor.
Yaşam şartları son derece elverişsiz bir evde yaşayan Nalıncı, yattığı kanepesinden kalkıp ihtiyaçlarını göremiyor. Evinin her tarafı pislik içinde olan Nalıncı, birilerinin yardım etmesini bekliyor. Bakıma muhtaç durumda olan ve bakacak kimsesi de bulunmayan Nalıncı'nın komşuları, bu duruma bir çözüm bulmaları için yetkililere seslendi.


Komşularının çok zor durumda olduğunu ve bu durumun apartman sakinlerini üzdüğünü belirten Apartman Yöneticisi Hasan Hüseyin Çeşitçioğlu,
"Komşumuzun hiç kimsesi yok. Bizler elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olup sahip çıkmaya çalışıyoruz fakat bakımlarını yapamıyoruz. Gerekli tedavi yapılamadığı için komşumuz çoğu zaman bilincini kaybedip evinde bulunan eşyaları balkondan aşağıya atıyor. Çoğu zaman yatağından kalkamıyor. Evi adeta bir çöp ev halinde. Apartmanımız doğalgazlı olmasına rağmen zavallı adamcağız üşüyor bu nedenle elektrikli soba kullanıyor. Yataktan kalkmaya çalıştığı zaman ise düşüyor. Evde bir yangın çıkmasından korkuyoruz. Kapısını çalmadığımız kimse kalmadı. Allah rızası için birilerinin bu kardeşimize yardım etmesini istiyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.