Hava Durumu

Kadın girişimcilerin yeni adresi 'YENİŞEHİR'

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında çalışmalarını yürüten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, ilçelere yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kadın girişimcilerin yeni adresi 'YENİŞEHİR'

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (YTSO) konuğu oldu. Kadın girişimciler kurulu üyelerini YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Meclis Başkanı Salih Hoşgönül, Yenişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nesrin Tercanlıoğlu ve kadın girişimciler ağırladı.

"YENİŞEHİR'DE DEĞİŞİM BAŞLADI"

Kadınların iş hayatında daha aktif rol almasını hedeflediklerini değinen Orhan Torun, "Kadın girişimcilerimizi Yenişehir'de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kadın girişimcilerimizin başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Kadın girişimcilerimiz ile birlikte Yenişehir iş dünyasında büyük bir değişim başladığını söyleyebilirim" dedi.

"KADINLARIN ROLÜNÜ ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, iş hayatında kadınların konumunu güçlendirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Her ay farklı ilçelerde kadın girişimcilerle bir araya geldiklerini dile getiren Özdemir, "Birbirimize destek oluyoruz ve projelerimiz için en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz. İnşallah yaptığımız çalışmalar sayesinde daha fazla kadın girişimciye ulaşacağız. Siz değerli başkanlarımızın desteğini alarak çalışmalarımızı yürütmek bizlere gurur veriyor, destekleriniz için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ"

Yenişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nesrin Tercanlıoğlu ise "TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu içerisinde görev almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Kadın girişimcilerimizi iş hayatının içerisinde daha fazla görmek için gerçekleştirilecek her türlü işbirliğine hazırız" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.