Hava Durumu

İlginç yöntem! 40 dolara Anne şefkati

Anneniz vefat ettiyse, kendisiyle aranız kötüyse yada uzak bir yerdeyse bile artık anne şefkatinden mahrum kalmayacaksınız. Tabii 40 doları gözden çıkarırsanız.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İlginç yöntem! 40 dolara Anne şefkati

İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinde yer alan habere göre, New York'ta 'kiralık annelik' dönemi başladı. İşin fikir annesi olan 63 yaşındaki Nina Keneally, 40 dolar karşılığında tıpkı bir anne gibi 1 saat boyunca dertlerinizi dinliyor, çorbanızı pişiriyor, sizinle oturup film seyrediyor. Keneally'nin kiralık anneliğinden yararlanmak isteyenler, önce internet sitesi üzerinden kendisiyle temas kuruyor, ardından 'kiralık annesi' ile bir araya geliyor.

Guardian'ın New York'taki muhabiri Adam Gabbatt da, Nina Keneally'den kiralık annelik hizmeti alanlardan. Gabbatt, Keneally'nin kendisine sabah kahvaltısı için ekmek kızarttığını, çay yaptığını ve bunun hoşuna gittiğini anlattı. Kiralık annesine dertleri anlattığını, birlikte aşk hayatını konuştuklarını da ekleyen muhabir, bu tecrübesini, "Anne sevgisiyle çevrelenmiş dolu dolu bir saat" diye yorumladı.

ART NİYETLİ TALEPLER DE GELİYOR

30 ve 27 yaşlarında iki oğlu olan Nina Keneally, uyuşturucu ve rehabilitasyon danışmanlığı yapmış. Kiralık annelik işinde 2 düzenli müşterisi olduğunu kaydeden uyanık girişimci, art niyetli ve alışılmışın dışında talepler de geldiğini, örneğin 58 yaşındaki bir adamın davetine ve Avrupa'ya gitme teklifine 'hayır' dediğini de açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.