Hava Durumu

O ilde tam 74 kilometre yol çalışması yapıldı

Kocaeli Büyükşehir, Kandıra'da 60 kilometresi beton olmak üzere 74 kilometre yol çalışması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
O ilde tam 74 kilometre yol çalışması yapıldı

Büyükşehir ayrıca ilçedeki eski çöp alanını mesire alanına dönüştürmek için alana 600 fidan dikti. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 2015 yılı içerisinde Kandıra köylerinde rahat ve konforlu ulaşım için yollar yenilendi. Bozulan yolların tekrar üst yapı düzenlemesini tamamlandı. Yapılan çalışma ile köyler 60 kilometre beton yol ile birbirine bağlandı. Yolların bir kısmında ise 14 kilometrelik asfalt yol çalışması yapıldı.
Kandıra köylerinde yıl içinde yapılan beton yol çalışmalarında toplam 53 bin metreküp beton yol çalışması gerçekleştirildi. 14 kilometrelik yol bölümünde de 32 bin ton asfalt malzeme serildi. Yenilenen yollarda 34 bin metreküp alt temel malzemesi kullanıldı.


Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle Kandıra'da 600 fidan dikildi. Kandıra Kent Mesire Alanı'nda 130 dönüm araziye Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 13 bin fidan dikildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte, aynı bölgeye Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından 600 adet daha fidan dikimi gerçekleştirildi.

.
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ve öğrenciler ile vatandaşların katıldığı fidan dikim etkinliğinde, 600 adet fidan dikildi. Aynı bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından çınar, ıhlamur, karayemiş, defne, akçaağaç, Toros sediri, pavlonya ağaç çeşitleri olmak üzere 13 bin adet fidan dikilmişti. Kandıra'da çöp döküm alanı olarak kullanılmaktayken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan fidan dikim çalışmalarıyla mesire alanına çevrilen 130 dönüm arazi Kandıra halkının hizmetine sunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.