Hava Durumu

Motosiklet hırsızları kaçamadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son 1,5 ayda meydana gelen 6 motosiklet hırsızlığı olayının failleri, polisin 200 saatlik kamera görüntüleri toplayıp incelemesinin ardından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Motosiklet hırsızları kaçamadı

Fethiye ilçesinde son 1,5 aydan bu yana yaklaşık 6 motosiklet hırsızlığı meydana gelince harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, 200 saatlik kamera görüntüleri toplayıp incelemeye aldı. Polis kamera görüntülerindeki 20 yaşındaki H. B. ile aynı yaşlardaki M. K.'yı tespit etti. Antalya'nın Kaş ilçesi Kınık mahallesinden olduğu tespit edilen 2 şüpheli jandarma ile yapılan iş birliği sonucu yakalandı. Fethiye'den özellikle aynı marka 6 motosiklet hırsızlığına adı karışan ve kamera görüntüleriyle tespit edilen M. K. ve H.B. Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri tarafından sağlık raporu için hastaneye götürüldü. 
M.K. ve H.B'nin çaldıkları motosikletleri Kınık mahallesinde parçalayıp daha sonra sattıkları öğrenildi. M.K. ve H.B çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp Fethiye kapalı cezaevine konuldu. Polisin elde ettiği kamera görüntülerinde 2 şüphelinin motosikletleri çalıp götürmeleri saniye saniye tespit edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.