Hava Durumu

40 günlük çiftin acı sonu!

Gaziantep'te, 40 gün önce evlenen Osman-Aysel Pala çifti, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Çiftin cesedi, bir gün sonra bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2015 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2015 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
40 günlük çiftin acı sonu!

İddiaya göre, Gaziantep'in İnönü Mahallesi, Şehit Uğur Burkay Sokak'ta oturan ve yaklaşık 40 gün önce dünya evine giren 25 yaşındaki Osman ile 20 yaşındaki Aysel Pala çifti, Meriç Nehri geçidinde amcası Cuma Pala'nın evine misafirliğe gitti. Amcası ve diğer yakınları ile birlikte akşam yemeği yiyen çift gece saatlerinde evlerine döndü. Sobayı yakan çift bir süre sonra uykuya daldı. Pazar günü evlerinden çıkmayan Osman - Aysel Pala çiftinden akşam saatlerine kadar haber alamayan Cuma Pala, bir süre cep telefonlarından arayarak yeni evli çifte ulaşmaya çalıştı. Çiftin telefonlara cevap vermemesi üzerine durumdan şüphelenen amca Cuma Pala ve diğer yakınları eve gitti. Kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri giren yakınları, çiftin hareketsiz bir şekilde yatan cansız bedenlerini buldu. Yakınlarının ihbarı ile olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, incelemede çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Osman - Aysel Pala çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemelerde ise, çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Osman - Aysel Pala çiftinin yakınları, kömür sobası ile ısınan karbonmonoksit sızmalarına karşı insanların çok dikkatli olmalarını, kendilerinin yaşadığı acıyı başkalarının yaşamamasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.