Hava Durumu

Lionlar ve Leolar Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye genelinde altı yönetim çevresine bağlı olarak hizmet eden Lions ve Leo kulüpleri Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda buluştular.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2015 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2015 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Lionlar ve Leolar Anıtkabir'i ziyaret etti

Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı Bursa, Eskişehir Adapazarı, Karadeniz Ereğli, Anadolu Leo Lions kulüplerinden Lionlar ve Leolar da Atatürk'ün ölümünün 77. Yılında Anıtkabir'de hazır bulundular.

Her sene düzenli  olarak 10 Kasım haftasında Lionlar ve Leolar tarafından ziyaret edilen Anıtkabir, Türkiye genelindeki Lionların ve Leoların Mustafa Kemal Atatürk' e olan gönül borcunu ifade etmeleri adına yine  son derece yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Aslanlı yoldan başlayarak, ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe geçen Lionlar ve Leolar, Ata'ya saygı yürüyüşü ile tören alanına geldiler. Altı yönetim çevresi Genel Yönetmenleri  ve Konsey Görevlileri hep birlikte Şeref Defterini imzaladılar. Resmi tören ile Ata'nın mozolesine çelenk koyan Lionlar ve Leolar, Ata'ya saygı duruşunda bulundular.

 

Türkiye genelinden bini aşkın Lions ve Leo Kulübü üyesinin katıldığı ziyaret hakkındaki düşüncelerini paylaşan Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, "Ulu Önder Atatürk'ü ölümünün 77. Yılında bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz. O'nun açtığı yolda ilke ve inkılapları doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Atamızın huzurunda olmaktan dolayı büyük şeref duymaktayım. Türk Lionları ve Leoları olarak her daim Atamızın devrimlerinin izinde olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.