Hava Durumu

Hayalleri vardı! Onu bu hale kim getirdi?

Üniversiteli Ferda Özcan (21), amcasının silahından çıkan kurşunla bir gözünü kaybetti. "Aynaya baktığımda eski Ferda'yı göremiyorum" diyen genç kız friari amcasına isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hayalleri vardı! Onu bu hale kim getirdi?

Ordu'da arazi anlaşmazlığı yüzünden öz babasını öldürüp, yeğeni Ferda Özcan'ın bir gözünün kör olmasına neden olan amca kayıplara karıştı. Talihsiz genç kız ise eski günlerindeki gibi mutlu olmayı istiyor. İstanbul'da yaşayan Kocaeli Üniversitesi Büro Yönetim ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencisi Ferda Özcan (21), geçen yıl Temmuz ayında bir yakınının düğünü için ailesi ile birlikte memleketi Ordu'ya gitti. Düğünden bir gün önce amcası Mehmet (55) ile babası Cihan Özcan arasında arazi meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavganın ardından genç kız babası Cihan Özcan, halası Türkan Özcan (42) ve kuzeni Ayşe Ahlat (31) ile arabaya bindi. Ancak amca Mehmet Özcan'ın öfkesi dinmemişti. Aracı pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutan amca Özcan, 4 kişiyi yaraladı. Olay yerinden kaçarken de öz babası Dursun Özcan'ı (84) ateş ederek öldürdü.

'ESKİ HALİMİ İSTİYORUM'

 Korkunç saldırıda sol gözünü kaybeden üniversiteli Ferda Özcan, aylarca hastanede kaldıktan sonra taburcu oldu. Eski güzelliği ve neşesinden eser kalmadığını anlatan genç kız, "Aynaya baktığımda eski Ferda'yı göremiyorum. Hiçbir suçum yokken her şey alt üst oldu, bu hale geldim" dedi. İşlevini yitiren gözü doktorların ısrarına rağmen vermek istemediğini belirten genç kız, "Doktora her gittiğimde sorunlarım olduğu gibi kalıyor. Gözümü almak istediler. Vermek istemiyorum. Sadece eski halimi istiyorum. Amcam benden hem gözümü hem de dedemi aldı" diye konuştu.

 'HAYALLERİM VARDI...'

 Mezuniyet töreninden 1 hafta sonra böyle acı bir olay yaşadığını anlatan Özcan "Oysa hayalim üniversiteyi bitirdikten sonra iyi bir iş bulup kendi ayaklarım üzerinde durmaktı. Çalışıp kendi paramı kazanıp özgür bir hayat yaşayacaktım. Şimdi en çok üzüldüğüm anlar insanların bana acıyarak yaklaştığını hissettiğim anlar oluyor" ifadesini kullandı. Geçmiş günlerine geri dönmek istediğini söyleyen Özcan "Dışardan belki iyi görünüyorum ki öyle görünmediğimi de biliyorum... Bu gerçekten kötü bir his. Anlattıklarım yaşadıklarım yanında hiçbir şey" dedi. Polis olaydan sonra kayıplara karışan amcayı arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.