Hava Durumu

Bursa'da huzur operasyonu

Bursa'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin asayiş kontrollerinin dışına çıkarak habersiz ve farklı noktalarda denetim yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da huzur operasyonu

Son aylarda yüklü miktarda tabanca ve uyuşturucu yakalayan asayiş ekipleri dün gece de yapılan operasyonlarda 1 ruhsatsız silah ve metamfetamin tipi uyuşturucu aparatı yakalarken, 4 kişiyi de gözaltına alındı. 
Bursa'da şehir giriş çıkışlarında ve şehir merkezlerinin kritik noktalarında yapılan uygulamalar Bursalıların takdirini toplamaya devam ediyor. Durdurulan araçlar kapsamlıca aranırken, vatandaşlara da üst araması ve kimlik sorgusu yapılıyor. Gece saatlerinde Merinos'da yapılan, asayiş, trafik, özel harekat, araştırma ve terörle mücadele ekiplerinin yer aldığı uygulamada kontrol edilen 40 araçtan 10'una idari para cezası kesilirken 1 araç trafikten men edildi. 
Ayrıca 1 araçta yolcu koltuğu altına saklanmış ruhsatsız bir silah ve metamfetamin içiminde kullanılan kırık ampullerden yapılan çok sayıda aparat ele geçirildi. Uygulamada toplam 52 şahıs sorgulanırken, içlerinden aranan 1 kişi gözaltına alındı. 
Öte yandan silah bulunan araçtaki 3 kişi de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Kontrol edilen araçlardaki vatandaşlar ise bu uygulamaları doğru ve gerekli bulduklarını, kendilerini güvende hissettiklerini belirtti.
Ayrıca her kontrol noktasında tedbir amaçlı hafif makineli silah taşıyan nöbetçi polisler yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.