Hava Durumu

'Güçlü bir gelecek için başkanlık sistemi gerekli'

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 'Ülkesinin güçlü yarını düşünen 'Başkanlık' sistemini arzular. Ülkesini seven Erdoğan'ı çıkarsız menfaatsiz beklentisiz sever' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2015 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2015 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Güçlü bir gelecek için başkanlık sistemi gerekli'

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yaptığı açıklamada, paralel yapıya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi. "Paralel yapının 17 ve 25 Aralık'ta ülkenin istikrarına, milletin iradesine karşı yapmış olduğu darbe teşebbüsüne karşı Osman Ocakları Erzurum'da 200 bin Fetih Suresi okuyarak tepkisini göstermişti" diyen Canpolat, "Daha sonra bu rakam Diyarbakır'da konu Erdoğan olunca 1 milyon 200 bin oldu ve milletimizin iradesine ülkemize dualar yaptık. Demokratik ölçülerde tepkisini dile getiren Osmanlı Ocakları, Zaman Gazetesi'nin ve Samanyolu TV'nin önüne siyah çelenk bırakarak paralel yapıya karşı onurlu bir halk mücadelesi başlatmıştı. Vatandaş paralel yapının bürokrasideki tutum ve davranışlarından bıkmış, ülke zor bir sürece girmişti. Paralel yapıya yönelik yapılan bu operasyonlar hiçbir etki altında kalmadan devam ettirilmelidir. Hiç bir tehdide de aldırış etmeden bu operasyonların genişletilmesi, suçluların yargılanmak üzere mahkemelere sevk edilmeleri toplumda ve az da olsa kamu vicdanını rahatlatmıştır. Samanyolu TV'nin ve Zaman Gazetesi'nin başlatmış olduğu ülkeyi ele geçirme algısı, özellikle Cumhurbaşkanımıza Yönelik iftira ve kumpas operasyonları artık son bulmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşın doğru bilgilendirilerek haberler yapılmasını ümit ettiğini kaydeden Canpolat, "Seçim öncesinde Samanyolu TV'nin başlatmış olduğu Osmanlı Ocakları'na karşı yapılan iftira ve karalama kampanyalarını endişeyle seyretmekteydik. Ülkemizde kendi medeniyetimizi yaşamak için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda sırf Erdoğan'ı seviyoruz diye Osmanlı Ocakları'na karşı yıkıcı tahrik ve tahrip edici algı operasyonları başlatan Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV'nin niyetleri apaçık ortadadır. Milletimizin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanımıza yönelik karalama kampanyaları, tutuklanma istemeleri, devletimizin başına yapılmış büyük bir saldırıda suç ortaklığı, dış devletlerin istekleri üzerine bazı bilgi ve belgelerin servis edildiği, casusluk yapıldığı, milletin iradesinin gasp edilmeye çalışıldığı, darbe teşebbüsü, artık ümit ediyoruz ki son bulacaktır. Devletin içinde kaos yaratan, milleti birbirine düşüren, yüce kutsal dinimiz İslamiyet üzerinden insanları sömüren, ekonomik krize yol açan, PKK'ya lojistik destek verip daha sonra tahrik eden, milli birliğimize karşı kasteden, ülkenin kültürüne dinamik yerleştiren paralel yapıya karşı sürdürülen bu operasyonlar gönüllü üyemiz olan 2 milyona yakın vatandaşımız tarafından gayet memnuniyetle karşılanmıştır" diye konuştu.

Ülkesinin seven herkesin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da sevmesi gerektiğini belirten Canpolat, açıklamasında, "Daha düne kadar 'sarayın paramiliterleri' gibi iftira kampanyalarını ekranına başlık olarak atan Samanyolu TV ve Zaman Gazetesinin iftira kampanyalarının fiyasko çıktığını görüyoruz. Paralel yapının Erdoğan düşmanlığının Osmanlı ocakları gibi halka mal olmuş STK'lara yansıdığını görüyoruz. Osman Ocaklarının ismi üzerinden toplumda hasret duyulan Osmanlı Medeniyetini durdurmaya çalışıldığı görülüyor. Polise, devlete güven olmalı insanların kaderleri paralel yapının elinden kurtarılmalıdır. Paralel polislerin hayatını kararttığı onca masum vatandaşın durumu kaygı vericidir. Osmanlı medeniyetinin Osmanlı topraklarında paralel yapı tarafından bu denli barbarca istenmemesi kurumumuz Osmanlı ocaklarını hayrete düşünmüştür. Osmanlı Ocakları gibi ülkeye mal olmuş STK'ları ele geçirmek isteyen paralel yapı şahsımı devirmek için her türlü yolu denemişside asla başarılı olamamıştır. Bu suç örgütüne karşı ülkemizi ve yönetenleri, vatandaşlarımızı temel hak ve hürriyetleri için son nefesimize kadar savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Öte yandan ülkesinin güçlü yarını düşünen 'Başkanlık' sistemini arzular. Ülkesini seven, Erdoğan'ı çıkarsız menfaatsiz beklentisiz sever" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.