Hava Durumu

MHP'de kongre takvimi belli oldu mu ?

MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, 1 Kasım'da parti olarak umduklarını bulamadıklarını söyledi. Halaçoğlu, MHP'de kongre takvimi ile ilgili bir soru üzerine de, "Henüz kongre kararı alınmış değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
MHP'de kongre takvimi belli oldu mu ?

1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili seçilen Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Adliye Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Halaçoğlu, mazbatasını aldıktan sonra MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve diğer partililer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Törenin ardından bir açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, parti olarak umduklarını bulamadıklarını söyledi. Kayseri için çalışacaklarını kaydeden Halaçoğlu, "Neredeyse 2 seçimi birden atlattık. Bu 1 Kasım seçimlerinde milletimizin teveccühü 13 yıldır hükümette olan bir partiye oldu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak doğrusunu isterseniz umduğumuzu da bulduğumuzu söyleyemeyiz. 40 kişi Çin setlerini yıkan bir niteliğe sahiptir. Biz her zaman için 1 kişi de kalsak ülkemiz için gereken neyse onu yapmaya devam edeceğiz. Kayseri milletvekili olarak Kayseri'mizle ilgili her problemde muhakkak bizim çözücü kişi olarak imzamız bulunacaktır. Diğer parti milletvekilleri de olmak üzere Kayseri için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederiz. Anayasaya göre de bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin milletvekilleriyiz. Türk milletinin milletvekilleriyiz. Haliyle Türkiye için gereken her şeyi yapacağız. 17 Kasım'da da yemin edeceğiz. İnşallah bu yeminini hiç kimse unutmaz ve gereken yapılır. Ülkemiz için hayırlara vesile olsun diye diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin kongre takvimi ile alakalı bir sorusuna Halaçoğlu, "Henüz öyle bir şey söz konusu değil. Henüz kongre kararı alınmış değil. İleride olduğunda sizler de bizler gibi öğrenirsiniz" diyerek cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.