Hava Durumu

Olcay Şahan, Avrupa'ya dönüyor

Geçen yıl Club Brugge ile oynanan Avrupa Ligi maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 3 maç ceza alan ve sezon başından beri Avrupa'da forma giyemeyen Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan'ın cezası sona eriyor. Deneyimli sol kanat, Lokomotiv Moskova maçında formasına kavuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Olcay Şahan, Avrupa'ya dönüyor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Beşiktaş, yarın Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Avrupa arenasında bu sezon oynanan 3 maçta cezası sebebiyle forma giyemeyen Olcay Şahan ise siyah-beyazlı takımda ilk 11'deki yerini alacak. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 haftada da Beşiktaş formasıyla sahada ter döken Olcay Şahan, takımın kilit isimlerinden biri. Geride kalan haftalarda 3 gol 3 asistlik performans sergileyen deneyimli futbolcu, bu sezon henüz Avrupa maçı oynamadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Beşiktaş, geçen yıl Club Brugge'ü İstanbul'da ağırlamıştı. Belçika temsilcisinin 3-1 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın 90+2. dakikasında orta sahaya yakın bir bölgede Oulare'yi faulle durduran Olcay, direkt kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Karşılaşmadan bir kaç gün sonra belirlenen karar Olcay, 3 maç ceza almıştı. Deneyimli sol kanat, cezası sebebiyle bu sezon UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki Skenderbeu, Sporting Lisbon ve Lokomotiv Moskova ile oynanan karşılaşmalarda görev alamadı. Cezasını tamamlayan Olcay Şahan'a Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yarın ilk 11'de yer vereceği de bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.