Hava Durumu

İlk kez Milli Takıma çağıran Atınç konuştu

A Milli Takıma ilk kez çağrılan Atınç Nukan, kendisine güvenen hocasını mahcup etmek istemediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2015 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2015 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İlk kez Milli Takıma çağıran Atınç konuştu

A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da İstanbul'da Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başladı. A Milli Takıma ilk çağrılan ve Almanya'nın ikinci lig takımlarından RedBull Leipzig'de forma giyen Atınç Nukan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"EN BÜYÜK HEDEFİM ŞAMPİYONAYA GİDEN TAKIMIN İÇİNDE OLMAK"
Kendi hedefleri doğrultusunda en büyüğüne ulaştığını vurgulayan Atınç Nukan, "Şu anda daha büyük hedefler koymak durumundayım. Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan bir ülkenin milli takımında bulunmak gerçekten çok güzel. Benim de en büyük hedefim şampiyonaya giden takımın içinde olmak. Hocama da bana böyle bir şans verdiği için buradan teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde iki tane önemli maç var. Bunları fırsat olarak görerek en iyi şekilde değerlendirip bana güvenen hocamızı mahcup etmek istemiyorum" diye konuştu.

"SADECE TÜRKİYE DEĞİL DIŞARIDA OYNAYAN OYUNCULARIN TAKİP EDİLDİĞİNİ GÖSTERİYOR"
Basın mensuplarının Almanya'da yetişen gurbetçi futbolcuların Türkiye'ye gelerek forma giydiğinin ancak kendisinin tersi olarak Türkiye'de yetişip Almanya'ya gittiğinin sorulması üzerine genç futbolcu, "Almanya'ya bildiğiniz gibi sezon başında transfer oldum. Burada en büyük etken Ralf Rangnick oldu. Beni proje içine aldı. Hem takımı hem de benimle ilgili hedeflerinin olduğuna beni ikna etti. Çok önemli bir kulübün parçasıyım. Buraya gelmek de arkadaşlarımla görüşmek çok güzel oldu. Sadece Türkiye değil dışarıda oynayan oyuncuların takip edildiğini gösteriyor" şeklinde cevap verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.