Hava Durumu

Gaspçılar baltayı taşa vurdu!

Şişli Kurtuluş'da takip ettikleri bir adamın cebindeki 11 bin lirayı alıp kaçan 4 gaspçı bu kez kaçamadı. Koşarak kaçan zanlıların peşine düşen adam ve mahalleli zanlılardan birini yakaladı. Mahalledeki kadınların çantaları ile zanlıya vururken arbede sırasında paralar havaya uçuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gaspçılar  baltayı taşa vurdu!

Olay Şişli Kurtuluş'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinin kredisini ödemek için yanına 11 bin lira alan 60 yaşındaki Mehmet Albayrak, parayı bankaya yatırmadan önce bir arkadaşına uğradı. Kendisini takip eden gaspçılardan habersiz yoluna devam eden Albayrak bir anda 4 kişi tarafından gasp edildi.
Gasp edilen Albayrak, gaspçıların peşinden koşarak birine vurmayı başardı. Vurmanın etkisiyle paralar bir anda havaya uçuştu. Durumun farkına varan çevredeki vatandaşlar ise gaspçılara müdahale etmeye başladı. Mahalleli gaspçıları linç ederken, kadınlar da çantalarıyla kafalarına vurdu. Kadınlar, gaspçıların kafasına çantalarıyla vurduğu sırada zanlılar yerdeki paraları toplamaya çalıştı. Tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olay anında bir zanlı yakalanırken kaçmayı başaran diğer 3 zanlı ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.