Hava Durumu

Canilik! Önce öldürdü sonra...

50 yaşındaki İngiliz adam, 47 yaşındaki kadını öldürüp cesediyle cinsel ilişkiye girdi. Cani adam, ardından da cesedi parçalara ayırdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2015 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Canilik! Önce öldürdü sonra...

50 yaşındaki İngiliz adam Christopher May, bir kadını önce boğdu ardından cesediyle cinsel ilişkiye girdi. Ardında da cesedini parçalarına ayırdı. Mahkeme, eskiden kasaplık yapan May'i ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

CESEDİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

May, Woodford'u öldürüp cesediyle cinsel ilişkiye girmeden önce Galler'in kuzeyindeki Pontypridd'deki dairesine davet etti. Cardiff Ceza Mahkemesi'nde Woodford'un kaybolmasını soruşturan iki dedektif, May'in evinde bir duş perdesini çektiğinde korku filmlerini andıran bir sahneyle yüz yüze kaldı.

KAFASI BİR YER ALTI TÜNELİNDE BULUNDU

Woodford'un gövdesi, May'in dolabındaki bir sırt çantasında, kafası ise bir yeraltı tünelinde saklanmış bir şekilde bulundu.

Jürinin May hakkında kararını vermesi bir saatten az sürdü.

TRACEY'İN AİLESİ ŞOKA GİRDİ

Woodford'un ailesi, "Tracey çok kibar, düşünceli ve çok iyi niyetli bir insandı. Annemiz Linda'nın üzerine titrerdi. İnsanlar zamanın her şeyi iyileştireceğini söyler. Açıkçası zamanın acımızı dindireceğini ve bu canavarın ailemizde açtığı yarayı kapayacağını düşünmüyorum." dedi.

"Tracey'e yaptıkları aylarca hiç aklımızdan çıkmadı." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.