Hava Durumu

Motosikleti motosiklet ile çaldılar

Çekmeköy'de, kaslı ve motosikletli iki şüpheli park halindeki lüks motosikleti çalarken güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüleri incelemeye alan polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Motosikleti motosiklet ile çaldılar

Olay, Merkez mahallesinde 2 Kasım 2015'te sabah 09.30 sıralarında meydana geldi. Park halindeki lüks motosikleti gözüne kestiren motosikletli iki şüpheli, önce sokak üzerinde keşif yaptı ardından binanın çevresinde motosikletle iki tur attı. Şüpheliler, daha sonra lüks motosikleti çalmak için aracın yanına gitti. Şüphelilerden birisi motosikletin direksiyon kilidini kırmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine motosikleti iterek çalan hırsızlar kaçarak uzaklaştı. Motosikletinin çalındığını sonradan öğrenen Emre Sezer adlı vatandaş, durumu polise bildirerek yardım istedi. Bir binanın güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Olayı anlatan motosiklet sahibi Emre Sezer, "Sabah 09.00'da motosikletle gelerek motorumu çalıyorlar. Önce keşif yapıp sonra kilidi kırarak motoru çalmışlar. Polise durumu bildirdik. Ben motosikletimin bulunmasını istiyorum" dedi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan, motosikletin çalınma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; başlarında kask bulunan iki hırsız, beyaz bir motosikletle olay yerine gelerek önce keşif yaptıkları ardından bina çevresinde iki tur attıkları görülüyor. Uygun zamanı kollayan şüpheliler önce motosikletin direksiyon kilidini kırmaya çalıştıkları ancak başarılı olamayınca da iterek motosikleti çaldıkları görülüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.