Hava Durumu

Bursasporlu Ersel hoca net konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, Türkiye Kupası 3. Turu'nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Utaş Uşakspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Bursaspor için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursasporlu Ersel hoca net konuştu

Uzgur, maçın ardından şu değerlendirmede bulundu: "Bgün futbolcu arkadaşlarımızla konuştuklarımızı sahada yaptık. İştahlı ve kazanmayı istediler. İkinci yarı tempomuz biraz düştüyse de bu normal. Çünkü çoğu arkadaşımızın maç temposu yoktu. Ben bu maçta istediklerimi oyunculardan aldım."

BEN HER ZAMAN HAZIRIM

Bir gazetecinin, "Bursaspor'da teknik direktör arayışları var, sizin de adınız geçiyor, neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi: "Bu konuyla alakalı bir şey söylemem yersiz. Şuanda benim görevim Galatasaray maçına Bursaspor'u en iyi şekilde hazırlamak ve orada iyi bir skor almak. Bu konular tartışılır ve konuşulur, en son sözü söyleyecek olan benim. Bursaspor için hazırlı olacağını düşünüyorum. Ben her zaman hazırım. Ama Bursaspor'un verdiği görev benim için şerefli bir görevdir. Ne görev verilirse onu en iyi şekilde yapmak istiyorum. Ben şimdi ne söylersem yanlış algılanabilir."

"GALATASARAY MAÇINDAN İYİ BİR SKORLA DÖNECEĞİZ"

Uzgur, bir gazetecinin Galatasaray maçıyla ilgili hedefini sorması üzerine, "Galatasaray, Beşiktaş ve diğer İstanbul takımları ile oynadığımız bütün maçlarda kafa kafaya bir mücadele oluyor. Bu maçta da aynısını takımın göstereceğini düşünüyorum. Oradan hep beraber iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Benim bir şüphem yok." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.