Hava Durumu

Hasan Çepni: "Bursa için hizmete devam edeceğiz"

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hasan Çepni: "Bursa için hizmete devam edeceğiz"
Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı HASAN Çepni'yi ziyaret ederek, başarılar diledi.
Bursa Kent Konseyi ofislerinde konuklarını ağırlayan BKK Başkanı Hasan Çepni, Bursa'nın ve Bursalıların daha güzel bir geleceğe kavuşması için yeni dönemde de çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Çepni, "Bursa Kent Konseyi, şehrin çatısı ve parlamentosudur. Kent konseyleri şehrin önemli meselelerinin konuşulduğu, farklı görüşlerin dile getirildiği platformlardır. Kent konseyleri sayesinde vatandaşlar yönetime katılıyor, söz sahibi oluyor. Çözüme yönelik projeler geliştirmeyi öğreniyorlar" dedi.
Çepni, Bursa Kent Konseyi olarak Osmangazi Kent Konseyi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Ayrıca Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çopur, Türkiye Etkin Sanayici ve İş Adamları Federasyonu Başkanı İlyas Bozkurt ve dernek üyeleri, Hobi Bahçeleri Derneği Başkanı Yüksel Boysan, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Şinasi Doğanay ve yönetim kurulu üyeleri, BKK eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı ve üyeler, Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Yenigün ve Genel Sekreter Münevver Bahtiyar, BKK Başkanı Hasan Çepni'yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.