Hava Durumu

Bombanın üstüne oturdu!

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, terör örgütü IŞİD tarafından düşürülen ve 224 kişinin yaşamını yitirdiği Rus havayolu şirketi Metrojet'e ait Airbus A-321 uçağına ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bombanın üstüne oturdu!
Uçağın düşmesini araştıran komisyon, bombanın 15 yasındaki kız çocuğu Maria İvleva'nın oturduğu 31A numaralı koltuğun altına konduğunu belirledi.
 
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER
 
Yanında annesi ile birlikte seyahat eden Maria İvleva'nın, koltuğunun altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu genç kızın korkunç bir biçimde öldüğünü, Maria'nın koltuğuna yakın koltuklarda oturanların da aynı sona uğradıklarını belirtti.
 
Uzmanlara göre, bomba patlamasından etkilenmeyen yolcular da, alev topuna dönen uçağın yere çakılmasıyla yaşamlarını yitirdi.
 
SALDIRIYI IŞİD ÜSTLENMİŞ, BOMBANIN FOTOĞRAFINI YAYINLAMIŞLARDI
 
Airbus A321 tıpı yolcu uçağı Moskova saati ile 06.51'de St. Petersburg'a varmak üzere Sarm-eş-Şeyh Havalimanı'ndan havalanmıştı. Uçak ile bağlantı, havalandıktan 23 dakika sonra kesilmişti. Yedisi mürettebat olmak üzere 224 kişinin hayatına mal olan olayı, terör örgütü IŞİD üstlenmiş ve örgütün İngilizce yayınlanan Dabıq adlı web dergisinde bir gazoz kutusu görüntüsü verilmiş bombanın fotoğrafını yayınlamıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.