Hava Durumu

İşte bu da kardan geyik

Zonguldak'ta 39 yaşındaki Mehmet Özçelik, küçüklüğünden bu yana sürdürdüğü el becerisi sayesinde bu kez de "Kardan Geyik" yaptı. Özçelik'in geyiği büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2016 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2016 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İşte bu da kardan geyik

Kuruyemiş dükkanı işletmecisi Mehmet Özçelik, son iki günde aşırı yağan karla birlikte el becerisini sanata dönüştürdü. Önceki yılarda kardan at, kardan yunus, eşeğe ters binen Nasreddin Hoca figürlü heykeller yapan Özçelik, bu kez de "Kardan Geyik" yaptı.

Özçelik'in sabah 10.00'da başlayan çalışması yaklaşık 4 saat sürdü. Oyuncak dükkanından aldığı parçalarla geyiğe göz bile yapan Özçelik, sprey boyayla da kahverengiye boyadı. Geyiğin beneklerini de unutmayan Özçelik, "En son dört sene önce yapmıştım. Yeni yıl olduğu için kardan geyik yapmamı istediler. Bu kardan geyik yaptım. Daha önce kardan at yapmıştım. Çok ilgi olduğu için bu seferde kardan geyik yaptık" diye konuştu.

Bursa'nın Uludağ ilçesinde bir otele davet edildiğini hatırlatan Mehmet Özçelik, "Daha önce Uludağ'da kardan Noel Baba yapmıştım. Bu sefer geyiği buraya getirdik. Bu çalışmayı yapmak dört saat sürdü. Spatula ve çek pas kullandık. Halkın ilgisi aşırı büyük oldu. Bu çalışma bittikten sonra büyük izdiham oldu" diye konuştu. "Kardan Geyik"i gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Mehmet Özçelik'ten bilgi alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.