Hava Durumu

Hızını alamayınca...

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur kent merkezinde MOBESE'ye yansıyan trafik kazalarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hızını alamayınca...

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur kent merkezinde MOBESE'ye yansıyan trafik kazalarını paylaştı. MOBESE kameralarına anbean kaydolan kazaların dikkatsizlik ve kırmızı ışık ihlali sonucu yaşandığı gözlendi.

KIRMIZI IŞIK İHLALİ, KAZALARI GETİRDİ
MOBESE kayıtlarında yer alan ilk görüntüde, Burdur merkez İstasyon Kavşağı'nda elektrikli bisiklet sürücüsü ile bir otomobilin çarpışma anı kaydedildi. Dört yönlü kavşak kazasında kırmızı ışığı ihlal edip geçmek isteyen bir elektrikli bisiklet solo yönünden gelen otomobille çarpıştı. İkinci kaza görüntüsünde ise sebep yine kırmızı ışık ihlali oldu. Burdur merkez Çatalpınar Kavşağı'nda gerçekleşen kazada, Armağan İlci Bulvarı'ndan giriş yapan bir otomobil, kırmızı ışık ihlali yapması sonucu, şehir merkezine doğru ilerleyen otomobille çarpıştı. Kazada, sadece maddi hasar oluştu.

HIZINI ALAMADI, BENZİN İSTASYONU'NA GİRDİ
Burdur merkez Köprübaşı kavşağında hızla seyreden iki genç motorlu sürücü, yarış yapmaya başladı. Birbirlerini geçmeye kalkan sürücülerden bir tanesi hızını kontrol edemeyince dengesini kaybetti. Genç sürücü Burdur Belediyesi Petrol İstasyonu'nun tabelasına çarparak durmayı başardı.

TAKİP MESAFESİNİ KORUYAMADI
Mobese'ye yansıyan kazaların sonuncusu ise Şirinevler Kavşağında gerçekleşti. Şirinevler Kavşağı'nda trafik yoğunluğu yaşanırken, takip mesafesini koruyamayan bir kamyonet, önündeki araca çarptı. Kazada maddi hasar oluştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.