Hava Durumu

'Pascal Nouma' paylaşımı yüzünden sevgilisini darp etti!

Gazeteci E.S. Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması yüzünden sevgilisi ünlü oyuncu M.S.H. tarafından defalarca darp edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2015 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2015 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Pascal Nouma' paylaşımı yüzünden sevgilisini darp etti!
Olaya ilişkin savcıya ifade veren E.S., ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten E.S., ilişkilerini noktaladığı  oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten E.S., "Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım" dedi. 
"TEKME İLE VURMAYA BAŞLADI, AĞLAYARAK YALVARDIM"
Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, M.S.H.'nin önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar'daki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden E.S., "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.  E.S, M.S.H. hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.