Hava Durumu

Dalgıçlar vurgun yedi: 1 Ölü 1 Yaralı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde meydana gelen olayda, denize dalan iki dalgıçtan biri hayatını kaybederken, arkadaşı ise son anda kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2015 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2015 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Dalgıçlar vurgun yedi: 1 Ölü 1 Yaralı

Alınan bilgiye göre, Balıkesir'den gelen 11 kişilik bir grup yelkenli tekne kiralayarak denize açıldı. Geceyi denizde geçirdikleri öğrenilen gruptan Can Anıl Özgür ve Cihan Türkoğlu, bu sabah dalgıç kıyafetlerini giyerek birlikte daldılar. Bir süre sonra su altında arkadaşının fenalaştığını fark eden Cihan Türkoğlu, hemen yardım etti. Türkoğlu arkadaşı Can Anıl Özgür'ü su yüzüne çıkardı.

Durum teknede bulunanlar tarafından sahil güvenliğe bildirildi. Vakit kaybetmeden harekete geçen sahil güvenlik komutanlığı ekipleri denize açıldıkları Liela isimli yelkenliden Türkoğlu ve Özgür'ü alarak Cunda Adası iskelesine getirdi. Bu arada haber verilen sağlık ekipleri de iskelede hazır bekledi. Sağlık görevlileri ve sahil güvenlik botu ile kıyıya çıkarılan Özgür'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölen dalgıcın arkadaşı Türkoğlu'na da ilk

müdahaleyi 112 sağlık ekipleri yaptı.
Türkoğlu tedavi edilmek üzere Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Özgür'ün cansız bedeni ise hastanenin morguna konuldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.