Hava Durumu

Şaka gibi.. Mıktanıs adam!

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, vücuduna adeta mıknatıs gibi onlarca çatal, bıçak ve kaşık yapışan Rahmi Karakaş görenleri hayrete düşürüyor. Metal eşyaların kendiliğinden vücuduna yapıştığı mıknatıs adam, biyoenerjisiyle insanlara yardımcı olmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2015 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2015 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şaka gibi.. Mıktanıs adam!

1971 yılında Mardin'e bağlı Mazıdağı ilçesinde doğan ve 12 yıldan beri Erdek'te yaşayan evli ve 6 çocuk babası Rahmi Karakaş, Erdek Garaj Taksi'de çalışıyor. Karakaş, biyoenerjiye sahip olduğunu tesadüfen anladığını söyleyerek, ''Vücudunda biyoenerji taşıyan bir kişiyi televizyonda izliyordum. Bu kişinin vücuduna konulan çatal ve kaşıklar düşmeden duruyordu. Bir espri olsun diye çocuklarıma, 'Getirin bana da çatal, kaşık. Bende de durur' dedim. Getirip vücuduma koyduklarında çatal, kaşıkların düşmeden durduğunu görünce hepimiz çok şaşırdık" dedi.

Bunun üzerine Erdek'te Dr. Süleyman Bezirkanoğlu'na gittiğini anlatan Karakaş, "Doktor, yaptığı inceleme sonunda, bende bol miktarda biyoenerji olduğunu belirtti. Daha sonra İzmir'de biyoenerji uzmanı Erol Konuk'tan bu enerjimi nasıl kullanacağım konusunda seminer ve ardından sertifikamı aldım. Eşim uzun süredir, migren denilen şiddetli baş ağrıları çekiyordu. Bu yüzden sık sık hastaneye giderek ilaçlar yazdırıyordu. Bir ara onun başını ovdum. Daha sonra eşimin baş ağrıları tamamen kesildi ve ilaçlarını bıraktı. Bu enerjiye sahip olduğumu bilmeden eşimi tedavi etmiş oldum. Bizim derdimiz meşhur olmak veya yarışmada birinci olmak değil. Ben insanlara faydalı olmak istiyorum. Bendeki biyoenerjide şifa varsa gerçek uzmanlardan beni eğitmelerini istiyorum. Sizlerin sayesinde sesimi duyurmak istiyorum" diye konuştu.

Rahmi Karakaş'ın Nerime Yüksel Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi kızı Nazlıcan Karakaş da, "İlk zamanlarda ben de şaşırmıştım ama şimdi alıştım. Babamı çok seviyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.