Hava Durumu

Çocuklar babalarıyla pasta yaptı

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Baba-Çocuk Atölyesi'ne çocukları ile birlikte katılan belediye çalışanları renkli bir gün geçirdi. Pasta atölyesinde babalar çocuklarıyla lezzetli pastalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çocuklar babalarıyla pasta yaptı
Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Baba-Çocuk Atölyesi'ne katılan babalar bu haftasonu çocuklarıyla birlikte mutfağa girdi. Atölye kapsamında daha önceki haftalarda farklı etkinlikler gerçekleştiren babalar ve çocukları bu defa hünerlerini Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi Mutfağı'nda pasta yaparak gösterdi. Babalar ve çocukları önce pasta eğitimi aldı ardından öğrendiklerini uygulayarak birbirinden lezzetli pasta hazırlayarak evdekilere sürpriz yaptı.
 
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Nilüfer Belediyesi'nde çalışan babalar çocuklarıyla birlikte bir ay boyunca her haftasonu Baba-Çocuk Atölyesi'nde katılarak farklı konularda eğitim alıyor. Daha önceki haftalarda uçurtma yapımı ve drama eğitimleri verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.